עובדות על זיהום הפלסטיק
פלסטיק נשאר לנצח. פלסטיק הוא חומר עמיד שנשאר לנצח, 33 אחוז ממוצרי הפלסטיק בשימוש רק פעם אחת ולאחר
קיימות סביבתית היא האחריות לשמר את משאבי הטבע ולהגן על מערכות אקולוגיות גלובליות לתמיכה בבריאות ורווחה, כעת ובעתיד. מכיוון שכל כך הרבה החלטות שמשפיעות על הסביבה אינן מורגשות באופן מיידי, קיימות סביבתית ממוקדת אל פני עתיד. למעשה, הסוכנות להגנת הסביבה האמריקאית מגדירה אותה כ"עונה על הצרכים של היום מבלי לפגוע ביכולת של הדורות הבאים לענות על צרכיהם".
רווחת האדם קשורה קשר הדוק לבריאות הסביבה. על פי ארגון הבריאות העולמי, ניתן לייחס 24% ממקרי המוות ברחבי העולם לגורמים סביבתיים אותם ניתן למנוע. אנשים זקוקים לאוויר נקי לנשימה, מים טריים לשתייה, וסביבת חיים נטולת רעלים ומפגעים.
גידול אוכלוסייה מעריכי הוביל לגידול בחקלאות, מה שמוביל לפליטות גזי חממה גבוהות יותר וכריתת יערות. צמיחה תעשייתית וטכנולוגית פירושה שאנחנו צריכים יותר אנרגיה מתמיד. ובכך כוכב הלכת שלנו מגיע לנקודת שבירה. אנו מתחילים לראות את השלכות ההתחממות הגלובלית על מערכות אקולוגיות וקהילות. זו הסיבה שעכשיו יותר מאי פעם עסקים צריכים להשקיע בשיטות ברות-קיימא ולגלות אחראיות סביבתית-חברתית.
פלסטיק נשאר לנצח. פלסטיק הוא חומר עמיד שנשאר לנצח, 33 אחוז ממוצרי הפלסטיק בשימוש רק פעם אחת ולאחר
דובר רבות כי הבעיה עם פלסטיק היא כי הוא אינו מתכלה, מחקרים שנעשו לאחרונה מראים איום קריטי ורחב
מרבית היוגים אינם מודעים לכך שמזרני היוגה הקונבנציונאלים עשויים פוליוויניל כלורי (PVC). מה זה? במילים פשוטות, הן מבחינה סביבתית והן מבחינה בריאותית, אנו – ורבים אחרים – מחשיבים את ה- PVC כפלסטיק הצרכני הרעיל ביותר.
לא משנה כמה טוב אנו ממיינים, לא ניתן לעשות שימוש חוזר בהרבה ממה שאנו זורקים. אנו מפרידים את
*הערה חשובה – אין לראות במאמר זה המלצה רפואית מכל סוג שהוא, באם חוויתם תסמינים של חרדה מומלץ
המחקר ממליץ על פתרונות, כולל הגבלות משמעותיות על ייצור ושימוש בפלסטיק חד פעמי. בשנת 2019 לבדה, ייצור ושרפה
הסיבה הברורה – כי יש הרבה ממנו. על פי מחקר של קונסרבטוריון האוקיינוס בשנת 2015, שקיות ניילון נמצאות
פלסטיק הפך לחומר הנמצא בכל מקום בים התיכון. הוא חלק מחיי היומיום של האנשים ויש לו נוכחות קבועה בחופי הים ובים. מדי שנה נכנסים 0.57 מיליון טונות של פלסטיק למים הים התיכון. זה שווה לזריקת 33,800 בקבוקי פלסטיק לים בכל דקה. ללא פעולה, המספר הזה ימשיך לגדול מכיוון שייצור פסולת פלסטיק באזור צפוי להכפיל את עצמו פי 20 עד 2050. לפלסטיק השפעות שליליות, ולעתים קרובות קטלניות,
תנאי חום קיצוניים מתרחשים בטמפרטורה חמה או לחה בהרבה מהממוצע בזמן ובמקום מסוים. עליית הטמפרטורות הללו כבר מתרחשת
Refeel - zero waste solutions© 2022 | All Rights Reserved